Profil

Vores profil

EI-plan ApS udfører alle former for opgaver inden for elektriske installationer. Fra projektering og rådgivning til opsætning og vedligeholdelse. Vi er et installationsfirma, der servicerer erhvervskunder og privatkunder. Vi har kunder som boligselskaber, landbrug, større og mindre industrier, landbrug og selvfølgelig private.

Firmaets kerneværdier er

– At opfylde kundens behov. Det betyder bl.a., at vi indgår i en dialog med dig som kunde om, hvordan opgaverne løses bedst
– At vejlede dig som kunde for at skabe den ønskede merværdi
– At fremkomme et løsningsforslag, der er funktions- og energioptimeret
– At tilfører vores kunder og ejere merværdi, ved at have kompetente medarbejdere som leverer innovative løsninger med stor funktionalitet og optimal el-sikkerhed
– At opgaver og projekter leveres i høj kvalitet inden for den aftalte tid og pris

El-plan ApS ejes og ledes af Michael Nielsen som startede firmaet i året 2006.
Firmaet er beliggende på Grimstrupvej 26, 3310 Ølsted. Vi kører rundt i hele Nordsjælland. Herunder Frederiksværk, Ølsted og Frederikssund.

“Allerede tilbage i år 1983 startede jeg min karriere som elektriker. I år 2004 var det tid til at forfølge drømmen om at blive selvstændig. Jeg havde en drøm og vision om at profilere et firma, der stod for optimal kundepleje og som altid formåede at udøve el-arbejde af højeste håndværksmæssige kvalitet. Jeg bestræber, at skabe en virksomhedskultur med et godt arbejdsmiljø og stor trivsel for mine medarbejder, og med dette mener jeg blandt andet at sørge for, at mine medarbejder er godt klædt på til at kunne arbejde selvstændigt, blive inddraget i beslutningsprocesser samt få en løbende efteruddannelse. En anden vigtig faktor for mig er, at oparbejde en kundegruppe, der værdisætter firmaets visioner og værdigrundlag, for derigennem at opnå en gensidig forståelse og tilfredshed.”

– Michael Nielsen

Vi deltager løbende i kurser, så vi altid er opdateret, med den sidste nye viden inden for vores arbejdsområde.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 38 60 20 00 eller send en mail til info@el-plan.dk . Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.