El Service i Frederiksund og Frederiksværk

El Service udføres af autoriseret el installatør

El Plan er et professionelt  autoriseret installationsfirma i Nordsjælland, der fra vores base i Ølsted både servicerer private, offentlige og erhvervskunder.

Har du brug for hjælp til el service i Frederiksværk eller omegn?

Vores erfarene og autoriseret elektrikere har mange års erfaring med el service.

Vi har en bred vifte af kunder, hvilket blandt andet omfatter boligselskaber, større og mindre industrier og landbrug, samt naturligvis private fra b.la Frederikssund, Frederiksværk, Skævinge, Slangerup og omegn.

Med vores stor ekspertise, er vi klar til at hjælpe med alle typer af opgaver, som kræver en elektriker.

Har du en forespørgsel?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og har brug for en el-installatør. Vi sidder parate med gode råd og uforpligtende tilbud. Står du med et akut problem, rykker vi hurtigt ud.

Vi tilbyder blandt andet el service ved:

  • Kobler Hpfi relæet ud?
  • Springer sikringen igen?
  • Skal du have en ny eltavle, eller monteret en ny lampe?
  • Er dine stikkontakter trætte og trænger til udskiftning?
  • Vi udfører også de små el opgaver.

Vi udfører således også fejlfindning på dine installationer.

Kontakt os

Kunne du tænke dig at høre nærmere på hvad vi kan tilbyde dig? Hos El-plan har vi mange års erfaring med el service i Frederiksværk og omegn. Du kan kontakte os ved at ringe ind til 38 60 20 00 eller ved at skrive en mail til info@el-plan.dk. Alternativt kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 38 60 20 00 eller send en mail til info@el-plan.dk . Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.