Ombygning

El-renovering ved ombygninger

Den el-renovering, der er behov for i forbindelse med en ombygning, kan være meget lille, men også meget omfattende. Det kan være alt fra opsætning af en ny stikkontakt til større ombygninger af industrivirksomheder, med omfattende el-installationer – om ombygningen er stor eller lille, har vi eksperterne ansat, og kan derfor påtage os opgaven, så den løses med stor faglig styrke.

Huskeliste

I forbindelse med en større el-renovering er der en række el-arbejde, man skal sikre sig, at der styr på. En del af de overvejelser vi tænker igennem i forbindelse med afgivelse af et uforpligtende tilbud er gengivet nedenfor:

  • Udskiftning af eksisterende installationer
  • Etablering af ny el-tavle
  • Etablering af ny el-installation
  • Netværksløsninger
  • Midlertidige installationer
  • Byggestrøm

Når du kontakter os, udarbejder vi et gratis tilbud på el-installationen, så du er sikker på, at du får udført det rigtige arbejde til den rigtige pris.

El-renovering ved ombygninger kræver ofte hjælp fra en autoriseret el-installatør

Som oftest skal dit el renoveres efter du har foretaget en ombygning. Som sagt kan ombygninger være store og små, og mere eller mindre omfattende. Små el-installationer må man som udgangspunkt godt udføre selv. Det er dog langt det mest sikre at få en autoriseret el-installatør til at udføre arbejdet for dig. Hvis du kontakter os er du sikker på, at det bliver gjort korrekt.

Vi har erfaring og ekspertise

Vores uddannede og kompetente medarbejdere har flere års erfaring inden for el-renovering, hvilket sikrer dig en høj faglig standard i udførelsen, og efter alle lovens regler. Vi har erfaring med såvel små opgaver som montering og installering af stikkontakter, til installation af elektricitet i nybyggerier, eller udbygninger til eksisterende byggeri. Uanset hvilken el-renovering du har brug for, forsikrer vi, at vi har den ekspertise der skal til for at udføre arbejdet korrekt og til en konkurrencedygtig pris.

Har du en forespørgsel?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og har brug for en el-installatør. Vi sidder parate med gode råd og uforpligtende tilbud. Står du med et akut problem, rykker vi hurtigt ud.

Kontakt os i dag

Skal du have foretaget installation af elektricitet i større eller mindre omfang i forbindelse med ombygning, så klarer vi den gerne for dig. Vores mange års erfaring gør, at vi godt tør love, at du får den bedste service hos os. Hvis du har spørgsmål til installation af elektricitet i forbindelse med ombygninger, så tøv ikke med at ringe til os på 38 60 20 00. Har du generelle forespørgsler eller brug for professionel råd og vejledning, så er du også mere end velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 38 60 20 00 eller send en mail til info@el-plan.dk . Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.