Solceller

Vil du spare på strøm og penge samt bruge en ressource som aldrig forsvinder, så er solceller svaret!
Nu har du også mulighed for at forvandle sollys til penge. Solceller er verdens reneste og mest vedligeholdelsesfrie energikilde. Solceller er blevet bæredygtige energiløsninger og er i endnu højere grad blevet et fornuftigt valg i forbindelse med vores stadig større krav til at spare energi.

Solceller fungerer ved, at der skabes energi når lyset rammer solcellerne. Når solens stråler rammer solcellerne sker der en vandring af elektroner gennem solcellernes siliciumlag og et fint perforeret metalgitter, dette giver en energigenerering. Energien fra solen bliver omdannet ved hjælp af en speciel transformer betegnet inverter til 230 volt. Denne energi kan gemmes på el-nettet og kan anvendes gratis, når du har behov for at bruge strøm.

Ved at montere solceller på et ca. 40 m² areal, vil et typisk parcelhus producere ca. 6.000 W, svarende til ca. 5.500 kWh. En normal bolig med børn bruger sædvanligvis 5.500 kWh om året, så en løsning af denne størrelse vil dermed være dækkende for en husstands el-forbrug.

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning fra start til slut.

  • Størrelse på anlæg
  • Krav for lokalplan
  • Evt. finansiering
  • Totalentreprise eller medbyg
  • Montering